Ezt a weboldalt közzétette:

JOVI Cargo KFT.

Alsohegyi u 903/2
H-9111 Tenyö
Telefon (Magyarország): +36 30 4513731
Telefon (Ausztria): +43 676 9201918
E-Mail: jovicargokft@gmail.com

A teljesítés helye: H-9111 Tenyö
Illetékes bíróság: H-9024 Györ
Héazonosító szám: HU26244389
Cégjegyzékszám: 08-09-029731

Ügyvezető: Zsolt Siska

Szerzői jogok: JOVI Cargo KFT.

Az RStV 55. § (2) bekezdése szerint a tartalomért felelős személy: Zsolt Siska

Minden jog fenntartva. Minden szöveg, kép, illusztráció, dokumentum és fájl szerzői jogi és egyéb, a szellemi tulajdon védelmét szolgáló törvények hatálya alá tartozik.

Webdizájn és kivitelezés:
Adviser Consulting / Flopsi Media

Felelősségkizárás

Felelősség a weboldal tartalmáért
Szolgáltatóként az Elektronikus médiáról szóló törvény 7. § (1) bekezdése értelmébenaz ezeken az oldalakon található saját tartalmainkért az általános törvényi szabályozások szerint vagyunk felelősek. Az Elektronikus médiáról szóló törvény 8-10. §-ai szerint azonban mi szolgáltatóként nem vagyunk kötelesek ellenőrizni az átadott vagy tárolt külső információkat, illetve vizsgálni az illegális tevékenységre utaló körülményeket. Ez nem érinti bizonyos információk eltávolítására vagy használatának zárolására irányuló kötelezettségeinket az általános jogi szabályozásnak megfelelően. Ilyen felelősség azonban csak a konkrét jogsértésről történő tudomásszerzés időpontjától állhat fenn. Ha jogsértésről szerzünk tudomást, ezeket a tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.

Felelősség a honlapon található linkekért
Ajánlatunk olyan harmadik felek külső webhelyeire mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért ezekért a külső tartalmakért nem vállalunk felelősséget. Mindig az oldalak szolgáltatója vagy üzemeltetője felelős a belinkelt oldalak tartalmáért. A belinkelt oldalakat a belinkelés időpontjában ellenőriztük az esetleges jogsértések szempontjából. A belinkelés időpontjában nem találtunk jogsértő tartalmat. A belinkelt oldalak állandó tartalmi ellenőrzése azonban a jogsértésre utaló konkrét gyanú nélkül nem indokolt. Jogsértések ismertté válása esetén az érintett linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

Szerzői jog
Az ezeken az oldalakon a weboldalak üzemeltetői által létrehozott tartalmak és munkák a német szerzői jogi törvények hatálya alá tartoznak. A szerzői jog keretein kívüli sokszorosításához, szerkesztéséhez, terjesztéséhez és bármilyen jellegű felhasználásához az adott szerző vagy létrehozó írásos beleegyezése szükséges. Az oldalakról letöltések és a másolatok készítése csak magánjellegű, nem kereskedelmi célú felhasználásra engedélyezett. Amennyiben az oldalak tartalmát nem az üzemeltető hozta létre, a harmadik felek szerzői jogait is figyelembe vesszük. Különösen, harmadik felek tartalmai ilyen minőségükben megjelölésre kerülnek. Amennyiben Ön ennek ellenére a szerzői jog megsértésére lesz figyelmes, kérjük, küldjön nekünk erről értesítést. Amennyiben jogsértésről szerzünk tudomást, az érintett tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.